Enllaç permanent

1

Llocs web d’Inthinking

Inthinking avatar

Des del 2009 i fins a dia d’avui el juliol del 2012 vaig tenir com a client més gran, una consultoria educativa, que ofereix principalment seminaris i altres recursos per a professors, sobretot per aquells sota el paraigües del Batxillerat Internacional. Si bé vaig començar fent-me càrrec tan sols del manteniment d’un sol lloc web on les actualitzacions es feien manualment, a poc a poc hem fet créixer el projecte fins arribar a la complexitat que té avui dia.

Les característiques més importants que hi he incorporat són:

  • Un gestor de contingut fet a mida.
  • Un sistema de creació de pàgines temàtiques independents de la pàgina original.
  • Un sistema d’actualitzacions basat en cron.
  • Un sistema d’estadístiques per monitoritzar el progrés dels editors.
  • Un sistema de traducció de cadenes de text mitjançant constants i de dates mitjançant configuracions del locale.
  • Edició d’HTML amb CKEditor.
  • Una passarel·la de pagaments conectada, primer amb Paypal i després amb Barclays.
  • Un sistema de subscripcions anuals amb automatització de recordatòris per correu electrònic.
  • Un cercador força ràpid i efectiu.

Inthinking manté una família de webs amb els seus diferents productes. Inthinking.co.uk és la web institucional i on es mostren principalment els seus seminaris presencials entre tots els seus altres recursos i informació de l’empresa.

Pàgina temàtica d'Inthinking (Anglès B)

L’empresa té projectades vàries pàgines temàtiques que funcionen per subscripció. Quatre Set d’elles ja estan publicades i podeu consultar-les als següents enllaços:

Pàgina principal del Thinking courseTambé hi ha un petit lloc web de colònies d’estiu basades en pensament crític, per a menors d’edat, que es realitza l’estiu, al Regne Unit. Aquest lloc el vaig realitzar aprofitant el codi comú amb les altres pàgines però afegint-hi particularitats que només es volien aquí.

Pàgina principal de Home 2 Home

Un dels darrers llocs web afegits al nucli del projecte ha sigut Home-2-Home, un servei d’intercanvi de domicili restringit als professors i la resta de la comunitat a l’entorn del Batxillerat Internacional. Aquest web aprofita el nucli del codi, però s’ha modificat el seu estil amb CSS i a partir de moltes altres diferències, com el codi del mapa, el cercador per característiques i un sistema de missatgeria i de perfil d’usuaris (i habitatges) més complexe.

Potser t'interessen aquests altres articles:

1 Comentari

  1. Si entreu a les pàgines veureu certs canvis (més concretament millores) respecte a les captures que apareixen en aquest article. El projecte segueix viu i es troba ara en mans d’un excel·lent desenvolupador amb el que he tingut el gust de treballar mentre li traspassava totes les meves funcions. Es tracta d’en Jordi Aranés. Li desitjo el millor en la seva nova feina!

Deixa un comentari

Els camps obligatoris se senyalen amb *.